Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mackmyra 06


2 cl samt lite vatten

värdefull dryck
fantastisk pr-kupp
alla vill ha DEN
köar
flaskan hem, urläcker
-naturligtvis.
STARK
dyr
njutning
jo
smart
jo


marknadsföring




Övriga genrer av jardan
Läst 194 gånger
Publicerad 2007-12-02 19:33



Bookmark and Share


    Bögen
Är det du som gett dig in i PR-branschen?!
Hoppas du njuter av de starka dropparna...
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan