Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är svårare än så


somna aldrig osams

ge FRIHET
ta utrymme
kommunicera
lyssna
ACCEPTERA
ingen kan
vara skyldig din lycka
det är ditt ANSVAR
Förtroende,
ingen plats för lögner
åtrå, lek o spel kryddor
som självklarheter

svårt... är det värt allt jobb ?
pröva !
hör av dig
om 30 år !

äktenskaplig lycka




Övriga genrer av jardan
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-02 20:14



Bookmark and Share


  glittertindra
om det vore så enkelt... men visst... helt klart värt att pröva och att sträva efter.. en vänskap som räcker i 30 år är ett lyckat koncept...
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan