Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är

jag är era
drömmars
landskap

jag är
född utan
att nånsin
ha fått levat

jag är
zigenarnas
hjul

jag är i behov av att
känna
när jag lever


jag är gator
med flourerande ljus

jag är fången
i ett land
där dagarna
dör

jag är överhettad
med saker
jag inte vill veta

jag är sommarens
kortaste dag

jag är en rak linje

jag är kemi

jag är ett stilla behov

jag är högsta mode

jag är en farkost
bort från jorden
in i tiden
snart bortom
räckhåll
hör min
tröst nu
2010

jag är en vuxen man
i buissnessclas
min högsta önskan
är bacon och äggröra
min önskan
är lobbyn, lounge
och en starköl
min önskan är lag
jag har en svart kostym
en blå kostym
en grå kostym
en vit kostym
allt är så sterilt inne i mig
bara massa siffror
och tabeller
min portfölj
min laptop
det är bara samvetet
som lever upp
när jag tittar på porr
och tänker på mamma

det här är inte en dikt
det här är inte sant

det är en orsak av min sjukdom
det är någon som bor i mitt huvud
en man som är stark
som behöver mig
för att jag är så svag
skulle han finnas på riktigt
skulle han få alla tjejer och jag inga




Fri vers av Sarajevo
Läst 646 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-06 16:43



Bookmark and Share


  dalida_bl
Jag är...
En sanning och många själar som suckar....Väldigt fint...!
2009-01-14

  starsail
fyfan vad bra.
2008-02-24

  starsail
fyfan vad bra
2008-02-24

  Joanskij
\"jag är fången
i ett land
där dagarna
dör\"

riktigt bra, särskilt \"jag är\" stycket
men jag tappas bort lite på slutet
2007-12-07

  Johan Pollnow
jag tycker den tar sig först på slutet. men jag är morgontrött. då är jag otröstlig. bra början. oblygt.
2007-12-07

  Anna Frölander
jag gillar tempot och upplägget, här finns en intensitet och en påtaglig desperation eller i alla fall en sorg. det är flera delar som jag fastnar för men väljer att plocka ut följande rader:

/jag är en vuxen man
i buissnessclas
min högsta önskan
är bacon och äggröra
min önskan
är lobbyn, lounge
och en starköl
min önskan är lag
jag har en svart kostym
en blå kostym
en grå kostym
en vit kostym
allt är så sterilt inne i mig/

ja starkt, snyggt och intressant. du har fångat något som känns mycket vanligt och jävligt obehagligt.
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Sarajevo