Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När du får oväntat besök... av ett sällsamt euforiskt rus


Gevalia, krav och rättvisemärkt


Smakar kaffet så in i helvete gott
bara på grund av smaken

eller är det stämningen

tillfället
ögonblicket som gör det


Förmodligen lite av varje





Övriga genrer av Gawain
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-08 10:36



Bookmark and Share


    Pivvi
haha, jadu hur många gånger undrar man inte vad det egentligen är som spelat in för att skapa den där känslan av överösande sprudlande glädje
2007-12-08

  Michaela Dutius
Mest stämningen och sällskapet tror jag- men visst är rostningen lite intressant
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain