Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
toner


omvälva

 

 

anslag


här mot marken
längs med ryggrad
bergkammens mäktighet
och själars storhet

reser med handen
utsträckt mellan gräns
genomför under
under ytan, över luftgap


andas
in ett annat landskap
vi och andras liv

 

 




Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-11 18:11



Bookmark and Share


  soldis
du slår an en ton som får mig nyfiken
Som ett magiskt ögonblick, fantastiskt!
2007-12-11

  charlotte hedendahl
Bra och lite magisk text,som väcker intresse!
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson