Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tusentals tusental


det är vi som blir kvar

efter att man lagt till

och dragit ifrån

tåliga men otåliga

otaliga men talföra

i tusentals tusental

när ingenting längre

går jämnt upp

är det vi som står kvar

som summan av alla samtal

av alla samtida talsekvenser

vi är en decimerad funktion

slutprodukten av faktorerna

den beräknade sannolikhetens

minsta gemensamma nämnare

bland tusentals tusental

 




Fri vers av asplausibelt
Läst 493 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-11 23:22



Bookmark and Share


  bo.rackson
Gillar den. Ligger så bra i munnen att läsas högt!
M.
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

asplausibelt
asplausibelt

Mina favoriter
andas
Uppoffring
jorden röd