Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konturer


årstiderna växlar

menande blickar
mellan sig

mellan oss

har isen lagt sig
som en uttjatad
standardmetafor

ett sätt att inte säga
eller inte mena

allt det där

medan tiden går
obemärkt

från dörr till dörr
från dag till dag

ett sätt att smälta
allt det där

att vägra likna någonting
vid någonting annat

medan åkrarna ändrar färg
vattnet ändrar form

alla standardmetamorfoser

obemärkt
stelnar luften

ett sätt att börja
eller dra konturer

och slutligen erkänna

evolutionen vinner alltid

 




Fri vers av asplausibelt
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-12 15:53



Bookmark and Share


  aftermath
poetryinmotion in \"ny tappning\"
för mig iaf
gillar det jag läser och väntar mer
jag blir extra glad över sista rader
den svänger speciellt för mig
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

asplausibelt
asplausibelt

Mina favoriter
andas
Uppoffring
jorden röd