Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensam

 

i sin skam

köpte han ett par julklappar

bara för känslan

att höra till




Övriga genrer av Eline.P
Läst 778 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2007-12-14 09:08



Bookmark and Share


  Karin D
Sååå är det när inte ord räcker till...då får man lyssna på kroppspråket och innerligheten istället---
Kram
2009-05-09

  Tina Q
En smärtsam snärt mot hjärteroten...
Lysande!
2009-03-01

  desperado
Förmedlar en suggestiv bild av ett helt människoöde i några få ord. Bravo! Självklar favorit!
2008-04-24

  Connie
Oj så vilken tomhetskänsla man får. Jag tycker uppriktigt synd om mannen i din text! Och hur många har inte gjort detsamma som han? Man känner ju verkligen igen sig!
2008-03-04

  Lilla My* VIP
Vilken tung ensamhetskänsla du förmedlar med dessa korta ord!!
Verkligen bra ordat!!
2007-12-28

  Thurizas
urk vad hemskt.känner mig skamsen och då är jag förhoppningsvis inte han!
2007-12-16

    Herr Ångest
Så få rader, så enkla.. men så fulla av känsla och sanning
2007-12-15

  charlotte hedendahl
Få men väldigt talande ord! Jättefin!
2007-12-15

  © anakreon VIP
Den besegrades bittra kalk, drucken i botten.
Lider med.
Carl-Erik
2007-12-15

  * Ammi *
oj, så få ord som säger så mycket!
2007-12-15

  Ronny Berk
ser som att köpa sej fri från utanförskapet...berörande kortordad poesi...
2007-12-15

    snöö
Ja en bitter sanning som är mångas verklighet antingen de köper julklappen eller ej.
2007-12-15

    JJ VIP
Jättebra! Gillas! Mvh. JJ.
2007-12-14

  Michaela Dutius
Vilken ödslig känsla du förmedlar med så kort text.
Skickligt
2007-12-14

    Maria Malm
Den känns!
2007-12-14

  Lena Renman
Skitbra och ja, det har även jag gjort
lena
2007-12-14

    eva m h
Känns!
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Eline.P
Eline.P