Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på vinden sitter hon och längtar bort från det förträngda...


En kvinnas livsöde

 

sågspånsdamm leker i dimmigt solljus
tränger genom frostrosors kristaller
i ett hörn spelar vinddraget på en gammal banjo

på knarrande brädor ligger en livshistoria
uppslagen söndertrampad beskådad
en sommar från förr då flickan fortfarande ler

banjons hesa röst dämpar tystnaden
men ingen ser flickan kippa efter andetag
inte heller hör någon sorgen eka i hjärtats tomrum
det är tystnaden av en dag i ett kyligt december
och tårarna är bara förvirrade regndroppar

 

 




Fri vers av isabel louise
Läst 404 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-14 12:30



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Oj denna var helgjuten
blev berörd och inspirerad
2007-12-15

    ....
mkt fint!
2007-12-15

    © Birgitta Wäppling VIP
Vacker text. Kan riktigt se framför mig hur \"sågspånsdamm leker\".
2007-12-15

    Göte Holmlund
så vackert om ålder
2007-12-15

  vera gade VIP
Shit! Blue! du är hur bra som helst! men iallafall kanske. skulle du bara sluta näst sista radens text med \"tyst\" ? Alltid dessa svåra avslut!
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

isabel louise
isabel louise