Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rädd


Tid Passerar

 

 

virvelvindar och stiltje
frusnande flöde, snö
viljande varaktighet

solglimma mot det vita
värmesökande dvala
påklädd inpå bara skinnet

skrubba det röda

 

 

är  
kärlek är

 

 

 



 

 

 

 




Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-18 19:24



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Smakar att läsa, vackert gjort.
2007-12-18

  Bjarne Nordbö
påklädd inpå bara skinnet, utser jag härmed till dagens mest nakna rad. Ser efter läsning det lilla stora ordet högst upp i hörnet. Rädslan/kärleken den eviga striden, du lämmnar över en del att tyda..det gillar jag.
2007-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson