Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek på jobbet.


Du är min lycka och du är min sorg,
du ligger ituriven i botten av en papperskorg.




Fri vers av Dan Linder
Läst 352 gånger
Publicerad 2005-05-16 22:41



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
sysst rimmande samt det stora innehållet i din lilla dikt..
2005-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Dan Linder
Dan Linder