Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orkestermusik i verkligheten

 

så styrs vi in
i onda cirklar

leende står dirigenten




Fri vers av carimba
Läst 313 gånger
Publicerad 2005-05-17 14:49



Bookmark and Share


    Mejja
Denne dirigent ler elakt och vilseleder. Jag stampar till så han tappar takten!!!
2005-05-17
  > Nästa text
< Föregående

carimba