Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så är då beslutsångesten borta, äntligen


Ställningstagandet

växer starkare
av mitt svåraste beslut
fattat av kärlek




Fri vers av carimba
Läst 380 gånger
Publicerad 2005-05-17 21:39



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
...när man tar ett beslut finns ingen ånger...
2005-05-20

  Cattis Rönn
Stark och bra skriven haiku om att kunna ta svåra beslut!
2005-05-19

    Mejja
Härligt komponerat om viljestyrkans vinst! Hejja Dej!
2005-05-17
  > Nästa text
< Föregående

carimba