Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en fl 35 kronor, lycka

hon mindes
hur hon lyckligt valt på ica:s hylla
äntligen fanns krafter
själv fick hon välja
välja sin egen duschcreme
doft
flaska
egenskaper
hon mindes
stunden

i julens överflöd




Övriga genrer av jardan
Läst 211 gånger
Publicerad 2007-12-26 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan