Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tolkning av en dikt skriven av Truman Capote.


Dö lycklig.

Om du frågar mig,
kunde jag dö lycklig
med endast minnena från idag
på näthinnan.




Fri vers av Dan Linder
Läst 383 gånger
Publicerad 2005-05-18 08:43



Bookmark and Share


  KristinaE
Så vill vi dö, alla - lyckliga.
Kort och verklig!
2005-05-20

    Agnieszka
låter härligt.
kort dikt, men den säger väldigt mycket.
2005-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Dan Linder
Dan Linder