Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt underbara leende och ditt jävla sätt.

Du och jag tillsammans, hur kan fel bli så rätt?
jag förförs och förfäras av ditt underbara leende
och ditt jävla sätt.




Fri vers av Dan Linder
Läst 580 gånger
Publicerad 2005-05-18 23:09



Bookmark and Share


    Morning Glory
Lite underbar.
2006-01-04

  swimsus@gmail.com
som en lavett följt av en passionerad kyss är denna lilla dikt. spländed!
2005-05-19

  Piri Piri
mycket bra.
2005-05-19

  Markattan
Härligt! Kort och snyggt om lockelsens olika sidor. Gillas!
2005-05-19

  Masoud Vatankhah
elegant!
2005-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Dan Linder
Dan Linder