Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han tog 2 cm

nu var den där igen
känslan
försöker fånga den
det kändes så gott
på årets sista dag
fick jag klippa mej
första gången detta år

betydelsefullt
ännu ett steg
i rätt riktning
önskar mej ett år
med endast denna
färdriktning




Övriga genrer av jardan
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-01 10:11



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
det önskar jag att du får
2008-01-02

    Bögen
Fint poetat om det nära och viktiga! Först mot slutet förstod jag titeln - bra jobbat!
2008-01-01

  charlotte hedendahl
Bra skrivet,cool titel !
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan