Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inköp av vaddå.....


diskretion hederssak

ett anonymt bostadshus
en nästan obefintlig ingång
hade dom kommit rätt ?

telefonen ringde
\"vart är ni?\"
- det vill du inte veta !

varukännedomen var noll
övriga kunder av det motsatta könet
de 55-åriga kvinnornas nyfikenhet
stillades
jakten på nya glädjeämnen
var snart till ändo
guldkanten skulle på nytt berika
vardagen

en grå påse
fullföljde diskretionen
nu behövdes bara
AAA-batterierna

samt makens gillande




Övriga genrer av jardan
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-02 20:11



Bookmark and Share


    Bögen
Jasså det blev lite pengar över efter jul ändå?!
Låter dock som ett mysko ställe du shopat på - aldrig hört talas om nätet?! (kan rekommenderas)*ler*
En kul text om kul ämne - gillas vet du!
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan