Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inkl. vers två


Mylla II

 

 

Det finns ett klarblått svalkande regn
varur jag faller varje dag
på timglas vis och vackra vändning

om och om

och om
jag fylls
igen

 

 

Det finns en grönglänsande rik sömns-mån
vari jag landar varje kväll
på viljans vis och utan hämning

om och om

och om
jag fylls
igen

 

 




Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 308 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-03 13:50



Bookmark and Share


  Nina V A
Vackert, det finns en säker självklarhet - mylla indeed - att falla på timglas vis, blir strilande bildrikt och sömsmån dubblerar
Du e så skön och intressant i ditt språk

jag fylls
o fylls igen

fian
2008-01-04

  Leif Furstedt
Snygg fortsättning. Sökande, stillsam och varm.
Vackert.
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson