Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med dina flätor runt mitt kön

 

jag har inga problem
att ta från dig
trots allt
är du ju lite bakom
och vad ska du med så mycket
du förstår bara hälften ändå

 

jag har inga problem att nyttja dig
för mina behov
lilla kusin med två rödlätta flätor
din kropp är läcker

 

du tycker ju om mina lekar
våra hemliga ställen
ingen får veta om

 

du skrattar så gott
när jag kittlar dig
på magen 
min långa penna
målar dig utanpå
och inuti

 

vi är tysta
försiktiga
fnittrande

 

det är bara vi
som tar hand om
varandra

inte sant?

 




Fri vers av Erika H
Läst 539 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-03 21:20



Bookmark and Share


    Nattviol
känner stark omedelbar
motvilja mot detta
textjag.. som utnyttjar
helt skamlöst en mindre
vetande..
och det är så bra skrivet
att jag får ont i magen...

\"det är bara vi
som tar hand om
varandra

inte sant?\"

dessa sista rader är för
mig som taget ur manualen
för hur en pedofil tänker...

äckligt bra skrivet!!
applåd!!!
2008-01-28

  Micael Axelsson
Verkar som det sagts förr och upprepats, men jag kan inte annat än känna samma - den berör och stör inombords. Man vet inte riktigt var man skall landa, för det är så snyggt skrivet, men känns ändå magligt starkt knytande... vilket ju betyder att du lyckas med det du tog dig för.
2008-01-06

    mejo
Lockades av den suspekta rubriken... Snyggt skrivet, gillar dina upplägg och formuleringar. Texten berör och skrämmer...usch...
2008-01-05

    ej medlem längre
stark. beskriver det där kvävande hemliga så bra. har inte så många ord. men bra skrivet.
2008-01-03

    JJ VIP
Jag tycker dikten är lite skrämmande, en känsla av utnyttjande och obehag smyger sig på mig... Förnedring i det där med lite bakom... Ja lite obehag...Men den är som vanligt bra skriven! Mvh. JJ.
2008-01-03

    Morbide
vilken härlig text. det kittlar i magen när man läser
2008-01-03

    Trast
Bra - gillar både ämnet och din behandling av det.
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Erika H