Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlig kärlek


Älskling inte har du bara försvunnit
för än känner jag dig inombords.
För när mitt hjärta slår
så hör jag dina viskningar.


Jag vet såväl att du inte har lämnat mig
iallafall inte ditt hjärta.
För jag minns när du sa
att ditt hjärta tillhör mig.


Visst har vi brutit alla våra band
och vi frågar inte efter varandra mer.
Men när du drömmar så ser du mig,
och när du känner dig ensam så hör min röst.


Älskling det är våran hemlighet
bara din och min.
Vi älskar varandra än
men vi döljer det så väl.




Fri vers av Manal
Läst 558 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-20 00:52



Bookmark and Share


    Jolli
Den här var fantastiskt bra, Manal!

Om förhållande som tagit slut, men kärleken inte dött, du beskriver känslan så bra, sista stycket favorit.
2005-05-21

  Almaz
Kärleken är verkligen förundrande..
Det är märkligt hur vi kan lyckas hålla den hemlig.. Vackert skrivet om detta!
2005-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal