Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
han är tidig


Stanna upp, lyssna,han har nåt viktigt på G

hiiiiut - hiiiuut - hiiuut
samma läte
samma plats
han verkar hoppfull
är det ljuset han ser
är det våren han hoppas på
kanske är han bara nyfiken
på vad som komma skall

hoppas han på kärleken
har han misslyckats tidigare år
men nu
ser han
besvarad kärlek
fint bo
avkomma att passa på

vinden biter oss
han ser längre
sittande på sin kala gren
känner han framtiden
lövfylld hektisk meningsfull
tills dess
njuter han
ensamhet
och hopp







Övriga genrer av jardan
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-05 13:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hoppet är en njutning i sig!
Bra uttryckt!
2008-01-05

  Betlehemsstjärnan VIP
Åh, vad vackert skrivet...Hur underbart är inte ljudet av
fågelsång.../B
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan