Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag 4 - radiation

 

ett avstannat mönster
karvat i hans hud
               
               vek så
   en karta
för den tröstlöse

inuti dansande
          eldflugor




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 615 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-01-09 13:13



Bookmark and Share


    Scribble
Daniel, så härligt skrivet:
..inuti dansande eldflugor..
hur hittar du på sådant vackert?
Hej,
2008-02-03

  Sadhistory
Bra skrivet
2008-01-10

  Maria Zena Viklund
bra fångat, skapar bilder!
2008-01-10

    Noomi
mm.. bara så bra..
2008-01-10

  Neal
Bra skrivet !
2008-01-10

  Matilda Linnéa Tinér
blir så glad varje gång du skrivit något nytt.
tack för dem raderna:)
bra!
2008-01-09

  Betraktaren
Redan Dag 1 förutspådde jag att denna serie skulle bli något extra. Ack vad vad rätt jag hade.
2008-01-09

  Betlehemsstjärnan VIP
Jag älskar såna här rader..som väcker så mycket känslor och bilder i själen/B
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP