Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

närvaran

 

 

den ensliga vingbredden

        vibrerar



     när den slår mot
     spiralströmmarna


han är en långseglare
över varsamheten

känner värme i sänka
och tid att
      falla in

 

 

 

 

 




Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 497 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-01-10 11:28



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Här sänker du värme över orden, vackert.
2008-01-14

  wayward - taiga
ser en stor fågel som cirklar på en termik,
har hört att forskarna inte vet varför de gör så, de tror att de kanske bara leker, snacka om kontemplering! :)
fin dikt, du!

gott nytt år!
2008-01-10

  Larz Gustafsson VIP
\"En långseglare över varsamheten\".
Nice touch!
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson