Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ultraljud

Jag ser dig lille vän,
och vill aldrig den här stunden tappa;
hela mitt väsen brinner av kärlek.
Vänd dig om ditt pyre
och vinka åt din pappa.




Fri vers av Dan Linder
Läst 310 gånger
Publicerad 2005-05-21 23:01



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
så gullig dikt som ändå håller poetiska kvaliteer
2005-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Dan Linder
Dan Linder