Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En snapsvisa jag skrev för 12 år sedan till en kompis som fyllde år. Texten kan sjungas på melodin \"Oh Tannenbaum\".


Oh Wunderbaum

Oh Wunderbaum Oh Wunderbaum
är skönt när det blir svettigt.
Hänger fräsch båd\' dag som kväll
och blir aldrig eternell.
Oh Wunderbaum Oh Wunderbaum
är en nödvändig doftgraum!




Fri vers av Dan Linder
Läst 330 gånger
Publicerad 2005-05-21 23:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:D Wunderbar!
2005-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Dan Linder
Dan Linder