Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Romantisk Komedi.

Jag tog ut dippen ur kylen
när du ringde på dörren och
vi hann knappt sätta oss ner förrän
du sträckte din arm mot min filmsamling
och kvällen genomgick en drastisk förvandlig:
Vi inledde med Taxi Driver, sedan Gudfadernboxen,
därefter Pulp Fiction, Ghost World och sen
harvade vi oss igenom Ghostbusters och The Abyss
och i kvällens slutscen fick vår films hjälte en kyss
från kvällens hjältinna.
När natten grodde svart som sot
lutade du över mig där jag satt, släckte lyset
och ställde tv:n på \"Mute\".
Först älskade vi, sedan sov vi:
Darling it\'s was just like in a bad movie.




Fri vers av Dan Linder
Läst 312 gånger
Publicerad 2005-05-21 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dan Linder
Dan Linder