Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl

Hans tårar är tysta
svarta med stänk av silver
där de droppar
nerför hans bleka kinder

Hans ångest är stark
desperation blandad med panik
där han står
böjd över hennes grav

Hans händer är kalla
vitare än snön som fallit
där de håller i
den sköra vita liljan

som faller ner i snön




Fri vers av Ummm~oh~yeah
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-10 22:55



Bookmark and Share


  tom boreland
norr om
huset
2008-01-11

    Stormöga
oooooooooh...vad fiint! älskar den sista versen...den är fantastisk..
2008-01-11

  prinscess VIP
en text fylld med ångest
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Ummm~oh~yeah
Ummm~oh~yeah