Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tuffa dagar

..ser jag hur svårt det skulle vara utan att skriva
märker jag att ni kan vända dessa dagar
ni ser mej
uppmuntrar o tycker
texterna speglar
ger mej svar
kraft att gå vidare
uttrycksmedel som berikar
era texter som sommaräng
vackra njutningsfulla
kan jag ej åstadkomma
men så behövande
omskakande rader
läsvärda
tack alla Poeter !





Övriga genrer av jardan
Läst 213 gånger
Publicerad 2008-01-13 13:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja! Som sommaräng!
Toppen!
Och tack själv du!
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan