Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rymdbrus

 

minns du vem jag är?

här i dunklet flyter satsfragment omkring
som sakta tinande tynande isberg
och jag vet inte längre vad vi beslutade

bli inte rädd om jag misströstar

våra änglar har bragts om livet
men jag vet att jag har älskat dig förut

universum är så litet nu för tiden

om du håller det tätt tätt mot örat
kan du höra rymden brusa därinne

men även det blir tröttsamt i längden
och det är svårt att sova här
allt var lättare innan evolutionen

bli inte rädd om jag skriker

det är bara evighetslöftet i mig
som krampaktigt kramar mina binjurar

 




Fri vers av asplausibelt
Läst 534 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-14 22:01



Bookmark and Share


  verkligen
jag gillar stämingen i den här. jag får en annan känsla än vad dina andra dikter brukar ge. jaget känns förkrympt.
2008-01-18

  aftermath
skön \"space feeling\"
isen smälter fort
\"om du håller det tätt tätt mot örat
kan du höra rymden brusa därinne\"
är en härlig strof som sticker ut!
men binjuren känns malplace..
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

asplausibelt
asplausibelt

Mina favoriter
andas
Uppoffring
jorden röd