Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Katten Sven, som äger min grannes hus, sitter oväntat på altanräcket....


Katthaiku

På altanräcket
tronar Sven, mjukt insvept i
outgrundlighet




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-14 22:58



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Fint beskrivet! Man ser precis!
2008-01-16

  Björn Nilsson VIP
Se upp, snart tror katt-fan att han äger alltihop!
2008-01-16

  Åsa Gustavsson VIP
Sådan är Katten.

Mycket uttrycksfull haiku.
2008-01-15

  Erik L
Väldigt bra och jag tycker att du med avslutningen lyfter texten till något extra.
2008-01-14

  korpfjäder
oh, jag får syn på kattens själ i din text!
2008-01-14

  berxper
Kan se den mystiska katten sitta där...
2008-01-14

  Markattan
En fullkomligt ljuvlig katthaiku. Kan se den outgrundlige Sven framför mig...
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

papillon