Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love story på altanen, 00.34

Bli kvar i natt; du
och jag och infravärmen.
Majnatten glöder.




Bunden vers (Haiku) av Dan Linder
Läst 428 gånger
Publicerad 2005-05-23 23:23



Bookmark and Share


  Simmerskan
riktigt söt i litet fint format :)
2008-05-22

  Almaz
En myspys-haiku av bästa sort :)
Gillas!!!
2005-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Dan Linder
Dan Linder