Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My Kodak moment.

Jag har bilder som ser dig le,
under björken, där i solen midsommar 93.

Var du tog vägen ingen av oss vet,
men jag har en känsla av att vi båda trampar på samma planet.

Kom tillbaka och ställ dig därigen;
vi tar en ny bild, midsommar 05.




Fri vers av Dan Linder
Läst 379 gånger
Publicerad 2005-05-23 23:33



Bookmark and Share


  Almaz
Vilka sköna rim du fått till :)
Och i en snygg ram har du satt bilden!
En kär dikt, tycker jag!!
2005-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Dan Linder
Dan Linder