Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad jag behöver


mitt liv nedpackat
sorterat
märkt och etiketterat 
men ingenstans
finner jag orden




Fri vers av carimba
Läst 452 gånger
Publicerad 2005-05-24 11:59



Bookmark and Share


    Jnåt
Jag känner igen min stumhetstid i detta...
2005-06-14

  The Stargazer
Åh, jag älskar verkligen den här dikten, men har svårt att förklara varför. Kanske är det känslan den lämnar efter sig när man läst klart. Den har iallafall precis den längd jag föredrar när det gäller dikter och jag älskar det lilla rimmet, som känns helt spontant. Och den blir en favorit !
 
2005-06-05

  Hans w-art Westlund VIP
de kan vara svåra att finna. finurlig text.
2005-06-01

    Mejja
Ibland kan man nästan stå tom där brevid lådorna. Som om man råkat packa ner sig själv också. Lyft på alla lock och släpp ut dig. Det ska bara vara prylar i lådorna.
2005-05-24
  > Nästa text
< Föregående

carimba