Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kastanjetter

 

toner som
tystats av regnet
sånger som
slutit sig in
vi väller upp mot
varandra
de dansande
dansar
rörelser
rör sig runt
livet och

regnet
klappar takten
och flyr




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-20 21:08



Bookmark and Share


  Markattan
Tycker om bilderna och ljuden som du skapar med dessa dina rader.
2008-01-22

  aol
gillas
2008-01-21

  aftermath
rader i takt
klapp klapp
snäpp snäpp
gillar titeln!
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP