Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poff!


God natthaiku

Där rök den sista
andliga säkringen åt
helvete - god natt!




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-22 00:43



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
hehehee..den var såååå bra!!!!!Jag önskar godmorgon bay the way!!!
2008-01-22

  Michaela Dutius
oppsan-tappade andan- hoppas du sov gott.
2008-01-22

  Åsa Gustavsson VIP
Det käns som om hela ryggsaden tappade svikten- hoppas sömnen gör sitt för hållningen!
Metaforerna känns fräscha. Bravo.
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

papillon