Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

porl

 

 

klappar hand mot bröstben
väser skriker väser

meningen med
vikten av


vatten


fingrar som delar
sköljer emellan


vatten

 

ett liv intill brynet
som bryter mot
leker med

 

vatten

 

allting, omkring
öppenhet

 

 

 

 




Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 390 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-22 21:27



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Porlande vackert.
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson