Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avancerat

 

jag frågar aldrig om lov

sånt gjorde man när man var liten

 

numera skriker jag efter semester

 




Fri vers av asplausibelt
Läst 468 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-24 21:14



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
det är gott och väl, även efter sjukdom skall en redan första arbetsdagen fråga efter just semestertider...
2008-02-11

  Bjarne Nordbö
Skitbra. Gillar. ;))
2008-01-24

  Sanningsägaren VIP
wunderbares
2008-01-24

  Carola Zettergren
BRA!
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

asplausibelt
asplausibelt

Mina favoriter
andas
Uppoffring
jorden röd