Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avvikelse


fyllan tömmer sakta blickarna

och det har alltid skrämt mig

hur en människa kan upplösas

mitt framför ögonen på en

 

så jag går hem när ingen ser

och imorgon kommer de fråga

(utan minsta antydan till ironi)

varför jag försvann sådär igår

 




Fri vers av asplausibelt
Läst 402 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-25 21:38



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
viss igenkänning här, känns som om man varit där själv då och då fast det kan också ha varit som i en dröm, en spegel
2009-08-25

  Carola Zettergren
DET ÄR BRA DET HÄR!
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

asplausibelt
asplausibelt

Mina favoriter
andas
Uppoffring
jorden röd