Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvåsekundersäktenskap

Din blick
och din nick
och känslan jag fick.
Har inga större krav
än ett tvåsekundersäktenskap.




Fri vers av Dan Linder
Läst 334 gånger
Publicerad 2005-05-26 00:39



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
vackert, mkt härlig rytm
2005-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Dan Linder
Dan Linder