Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Recept på vacker

vad var det som hände
vad var det hon kände
frihet i värmen
energi från omgivningen

det tog på miljön
resan var lång
men hon tankade själv
fill it up - kostnaden minimal

semester
detta fantastiska ord
får den buttraste
att himla med ögonen

gnällspikar göre sej ej besvär
besserwisser försvann i mängden
kvar blev njutningstyperna
med leendet, det fåniga
ständigt.......

det satt kvar vid ank
leendet..
de sa, \"vad vacker du är\"
hon sa leende
jag är glad
enkelt recept, men ändå inte.....




Övriga genrer av jardan
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-27 13:16



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
ett leende kan göra vem som helst vacker.. om det är ett ärligt menat.. ett gott inte ont..
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan