Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag föredrar kossorna.....


Motoriserade kreatur

Ett enda snöfall
och snöskotrarna råmar
som utsläppta kor




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-31 19:51



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Nåja, det sker väl ändå en viss avtappning varje år när några skall ut och åka på florstunna älv- och sjöisar (kommentar av en cyniker)
2008-01-31

  Åsa Gustavsson VIP
Varsken skotrar eller sparkar syns här.
Fattiga vintrar i Lund.
2008-01-31

  Carola Zettergren
Hehe känner till problemet!
2008-01-31

  LassO
Hehe bodde inte du i Skåne?
2008-01-31

  Larz Gustafsson VIP
Havremoppar då? (Hästar)
2008-01-31

    Nattviol
jepp!
längtan är det
snö har onekligen
sin charm..
men kor är fina
de med - speciellt
en varm sommardag
i en hage..
som jag längtar
efter sommaren!!!
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

papillon