Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudet av sand som svalnar

Det är sommar och vår eld den svalnar
i den blå natten och jag hör mellan
kyssarna ljudet av den heta sanden som svalnar.




Fri vers av Dan Linder
Läst 305 gånger
Publicerad 2005-05-27 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dan Linder
Dan Linder