Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag var aldrig rädd för dig



Jag var aldrig rädd för dig

du höll ditt motto uppe försökte

ha en attityd som förargad

men jag var aldrig rädd för dig

du var kallkänslig och känslolös

men jag var aldrig rädd för dig

du fanns aldrig där när man

behövde dig men du hade ett stort

kontrollbehov på allt

men jag var aldrig rädd för dig...




Fri vers av nudel
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-06 06:14



Bookmark and Share


  Tera
Hittade denna lilla pärla...

Fastnade för titeln...

Känner igen känslan delvis...

Jag var rädd stundtals till slut försvann rädslan och ersattes av likgiltighet...

Nåja...hoppas att ditt liv ser annorlunda ut idag!


Mvh / Tera
2009-04-02

    sunnanvind
Känns som diktjaget vrider och vänder på sina känslor här...för och emot...kampen känns...
2008-02-06

  Larz Gustafsson VIP
Kontrollbehov är ju ofta ett tecken på otrygghet och osäkerhet.
2008-02-06

  Michaela Dutius
En bra text där formen understryker orden
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

nudel