Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rond XII

Vad är det jag inte kan begripa

med att livet inte kan gå att förstå

 

Vad är det som gör mig så ilsken

med att livet alltid skall vara så svårt

 

Vad kan få mig att hata något mer

än något komplicerat jag fått

utan instruktionsbok




Övriga genrer av fallen
Läst 445 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-12 20:48



Bookmark and Share


  ia VIP
ibland letar vi efter facit
trots att vi vet att det inte finns.
2008-02-14

  fallen
Snabba Cash av Jens Lapidus?
2008-02-12

  stefan.g
Det finns en underbar instruktionsbok.........gissa vad den heter?
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen