Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ifrån arkiven


Entré

Och du äntrar rummet med en självklarhet
alla blir till partiklar i ditt stjärnsystem
Luften äger du, liksom ljuset
Allt får ett naturligt lugn
där varje del är en orsak
onödig att ens förklara

Dock, i ett hörn finns ett ting
som skälver
bryts samman
pulveriseras
Något odefinierbart och onödigt
kanske rentav skadligt

Bry dig inte om det
det är bara jag




Fri vers av Ulf Popeno
Läst 449 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-13 12:05



Bookmark and Share


  L.byström
inleder med en symfoni..och avslutar med en strof under fotskrapan...välformulerat.
2008-08-08

  Söndagkvällsförvriden
Den kändes kompakt, samtidigt som den trappades upp. Jag gillar den! :D
Kram Sofia
2008-04-19

  Spidraphile
fan va härlig!
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Popeno
Ulf Popeno