Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vicka

 

 

 

 

långsam är blicken bakåt

och

minnen fångar framtid
omkull

jag ligger lite här och där


balanserat
utan att vicka
isär

 




Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 506 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-14 19:46



Bookmark and Share


    Mac
Vackert!!!!
2008-02-18

  Leif Furstedt
Väntansvackert.
2008-02-15

  Daniel_78 VIP
sluta nu finis

jag ligger lite här och där


balanserat
utan att vicka
isär


haha jag skrattar.
men det är inget elakt skratt.
det är bra. bra fina ord.
som vi får tänka på.
2008-02-15

  Burn
fan alltså...jag har sagt det så många gånger nu att jag väl blir tjatig men jag upprepar det igen: din ton i språket och i bilden är en sån fantastisk blandning av täthet och skiftningar. du skapar ljus och djup i skuggor med några få ord. vacker. o sista raderna...<3
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson