Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej

 

 

Du gav mej din tid
inlindat i sej själv

på en bricka
invid ett glas vin
och ett löfte

om något vackert

 

 

Jag log
antog en tilldragande ställning
förstod,

-Närsomhelst, men inte du

 

 




Övriga genrer av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 546 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-19 18:05



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
och tänk att detta raka klara besked kan bli en pisksnärt. Du skrivr fram en sådan känsla hos mig.
2008-03-16

  Rachel Roth
den här är elegant och sval....
2008-02-27

  Simmerskan
du får mig småle. Kanonsnyggt.
2008-02-26

  Göran P Rödholm
Läste nyss din \"ja\" och blev direkt intresserad av denna \"nej\". Snygg dikt. Ordglidningen i slutraderna gillar jag.
2008-02-23

  Burn
Du
i en fas
i en mening

ut
och in
mot närdragande mål

men bara
som du vill.

Den här är så härlig....
2008-02-20

  Leif Furstedt
Fin läsning med en lyrisk antydan i en fin form.
Vackert.
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson