Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En okonstlad torsdagsönskan

 

jag önskar mig en trebent stol
en motsattspool en sned fiol
jag önskar mig en slocknad sol
en rutig kjol en häftpistol

jag önskar mig en cancercell
en trivselkväll ett revbensspjäll
jag önskar mig en skattesmäll
ett cykelställ en hög med mjäll

jag önskar mig en krokodil
en leasingbil en fransk profil
jag önskar mig en inköpt sil
en vänsterfil en högerpil

jag önskar mig en salt pastill
en sotad sill en infragrill
jag önskar mig en tjejbacill
en tjej som vill en nedertill

jag önskar mig en stjärnas fall
en bowlinghall en fyrbent pall
jag önskar mig en ljudvallsknall
ett porrfilmsstall en snökristall

jag önskar mig en scoutpatrull
en giftampull en rapphönskull
jag önskar mig ett torsdagsknull
en femte tull en meningsfull

dikt




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 514 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-02-21 18:15



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Vad övrigt är, är tystnad.
2008-03-04

  Per Teofilusson
så är det att vara vuxen
2008-02-26

  Blomster
Underbara rader fulla av humor och ärlighet. Du rimmar underbart bra och takten är perfekt!

Och med tanke på de basala kroppsliga önskemålen skulle jag vilja säga: man blir lite extra tossig när det är fullmåne! ;)
2008-02-25

  Pauline Pousár
Härligt!!
2008-02-23

  stronza
den här var faktiskt härlig att läsa. roliga ord
2008-02-22

  Ms Lovecraft
\"poesi tycker jag.
felstavat också :P\"

:D :D :D

Underbart att önska sig en krokodil. Jag hade nästan en ett tag. Nu bor den på Facebook. Vill du ha den?
2008-02-21

  Thirre
Ha ha, du är rolig du! =)
2008-02-21

  sol
*hahaha*
nu är jag dökär daniel!
vikket flyt

gillar ju inte rim direkt
och du har häftigt många stilar
inte bara en!

jag vill också ha ett torsdagsknull
och en massa annat kul

ojojoj - va har ni för droger där borta?
eller är det själens flyt över hustaken..

hursom
apkul
och skitbra!

:)
2008-02-21

  tom boreland
vad säger du om
ärtsoppa
med punch
2008-02-21

  Christer Eriksson
vilket drag, den här var grym på sitt sätt och motpoolen i..

\"jag önskar mig en cancercell
en trivselkväll ett revbensspjäll\"

.. är bara för skön, jag önskar just nu bara att min polska städhjälp kommer snart. alltid något.
2008-02-21

  aftermath
det var inte illa Daniel
om inte alla infrias
borde åtminstone nån
härligt rimmande f.ö.
det svänger
2008-02-21

  Carlita
det var inte lite önskningar :)

dösnyggt komponerat!
2008-02-21

  Larz Gustafsson VIP
Vad är det med dessa torsdagar...?
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP