Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fika i solen.Ett fint minne att bevara...


Utifrån - Inuti

Ser ut över himmel och hav.
Horisonten - de raka streck som delar
luft och vatten.

Känner doften av hav och tång
blandas med nybryggt kaffe och våfflor.

Lyssnar på måsarnas gälla skrik
blandas av människors glada röster.

Bländas av båtarnas vita segel
och de diamant beströdda glittrande vattnet.

Solens strålar värmer min mjuka
och lena hud.

Lugnar och rofyller min
känsliga själ.

Munnen ler och ögonen
fångar den blå färgen ifrån havet.

Känner din trygga närvaro.
Min hand vilar i din,lutar min kind
mot din axel.

Du smeker mina fingrar och
viskar i mitt öra ord som är mina.

Mitt ömtåliga hjärta svämmar över
av en ömhet så het så som solen.

En varm ström av de ömmaste känslor
rinner ut i hela min kropp...




Fri vers av Bella
Läst 775 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2005-06-04 09:09



Bookmark and Share


  Almaz
Otroligt vackert och stämningsfullt skrivet! En underbar känsla att bära inom sig.. Tur att sådana stunder finns, de gör livet värt att leva :)))
2005-07-02

    Camapani
Fin beskriven om stunder av lycka och värme. behövs mer än väl..
"lugnar och rofyller min känsliga själ.."
-känns igen varmt. // tack
2005-06-04

    ej medlem längre
Fin sommardag beskrivet med fina ord, gillar speciellt andra stycket!
2005-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Bella
Bella